Rekord-Oppsluttning i snøværet

Vinnerne av Natt-O-Toget: Ingrid Marie Stubban Hygen, Østmarka, Ada Wulfsberg, Nydalen, og Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalen, og leder i hovedlaget IL Koll, Kai Erik Jensen.

 

Små barn, raske innspurter, ungdommer stormende fram i snøføyka, varm saft i skogen, mange arrangører, deltakerrekord. Trollnatta ble en drømmekveld.

Da da snødde som mest lørdag, var det nok som lurte på hvor mange som ville finne veien til Kollbanen, men som noen sa – snøen gjør det bare enda finere, og mange fant veien. Ja, faktisk var det til tider køer for å registrere seg innen start. Alt i alt startet 215. Det ble rekord-oppslutning i den sjette utgaven av Trollnatta. Koll-leder Kai Erik Jensen hadde aldri sett så mange samlet på banen noen gang tidligere. Det var noen hundre der.

Takk til alle deltakere, følgere og arrangører og alle sponsorer. Dere gjorde at det ble en stor kveld på Kollbanen og i Kollmarka.

PrivatMegleren Ullevål, Løplabbet, Bama og Egon var hoved-samarbeidspartnere. Swix, Milsluker’n, Pierre Robert, Ark Bokhandel, EQ Timing og Apotek 1 var andre gode støttespillere. Takk også til Nordre Aker Budstikke, nab.no, Aftenposten, Orientering,no, O-norge.no, Kondis.no og Langrenn.com for at vi fikk synes godt på forhånd.

Så er det noe som er litt ekstra morsomt. Trollnatta kan bli enda bedre og flere fine innspill har kommet. Helt tydelig er det glød og engasjement for å utvikle arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s